GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται 48χρονος

Ένας 48χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από τη Διεύθυνση ...


Ένας 48χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την οποία χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε τρεις φωτογραφίες - σκίτσα, με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, σε σχετική ομάδα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οικία του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση