GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

50 εκατομμύρια δολάρια για το «παλάτι» του Στινγκ

Έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων πούλησαν ο Στινγκ και η σύζυγός του, παραγωγός και σκηνοθέτης, Τρούντι Στάιλερ, την υπερπο...


Έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων πούλησαν ο Στινγκ και η σύζυγός του, παραγωγός και σκηνοθέτης, Τρούντι Στάιλερ, την υπερπολυτελή μεζονέτα τους στο εμβληματικό κτίριο που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Ρόμπερτ Α.Μ. Στερν στην οδό Central Park West της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Page Six», το όνομα του αγοραστή καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, όπως και τα σχέδια μετεγκατάστασης του ζεύγους. Οι φήμες, πάντως, αναφέρουν πως Στινγκ και Στάιλερ έχουν ήδη αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα στο καινούριο κτίριο των 66 ορόφων στον αριθμό 220 της οδού Central Park South. Το διαμέρισμα, βέβαια, αναμένεται να είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί το 2018.

Πηγή που φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την πώληση του διαμερίσματος του Στινγκ αναφέρει πως η συμφωνία πώλησης έχει «κλειδώσει», αλλά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν το 2018, προκειμένου να μπορέσουν Στινγκ και Στάιλερ να ετοιμάσουν το νέο τους σπιτικό. Το ζευγάρι είχε αγοράσει το διαμέρισμα που πούλησε έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων το 2008, έναντι 27 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε φωτογραφίες από το «παλάτι» του Στινγκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση