GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο Καναδός τραγουδιστής Γκορντ Ντάουνι

Ο Γκορντ Ντάουνι, ο τραγουδιστής του καναδέζικου ροκ συγκροτήματος Tragically Hip απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά το...


Ο Γκορντ Ντάουνι, ο τραγουδιστής του καναδέζικου ροκ συγκροτήματος Tragically Hip απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Ο Ντάουνι είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2015. Πέθανε χθες το βράδυ έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του και την οικογένειά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο εκλιπών που θεωρείτο ως ένα από τους σπουδαιότερους στιχουργούς και συνθέτες του Καναδά ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής των Tragically Hip, που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω των τραγουδιών τους, που άγγιζαν θέματα όπως η κουλτούρα, η ζωή στις μικρές πόλεις και το χόκεϊ.

Ο Γκορντ Ντάουνι ήταν γνωστός για την εκστατική παρουσία του στην σκηνή και για το γεγονός ότι αφηγείτο ιστορίες κατά τη διάρκεια των τραγουδιών που ερμήνευε.

Το συγκρότημα Tragically Hip ιδρύθηκε το 1980 με έμπνευση από τη μπλουζ και τη ροκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση