GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς το παράνομο ζευγάρι των Βουλγάρων έστησε τη φονική ενέδρα στον καρδιολόγο!

Ένα... προμελετημένο έγκλημα πάθους φαίνεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδο...

Ένα... προμελετημένο έγκλημα πάθους φαίνεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας με δράστη τον 37χρονο Βούλγαρο που ομολόγησε την πράξη του και ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 38χρονη, επίσης με βουλγαρική καταγωγή, σύζυγο του θύματος, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η Βουλγάρα φέρεται ότι ομολόγησε εμμέσως τη συνενοχή της καθώς γνώριζε για το σχέδιο του «φίλου» της να εκτελέσει τον άντρα της ενώ για τα κίνητρα της δολοφονικής ενέδρας επικαλούνται και οι δύο καβγάδες και προστριβές που είχε ο 62χρονος γιατρός με τη 38χρονη σύζυγο του.
Ωστόσο η κοινωνία της Σητείας και του Μακρυ Γυαλού υποστηρίζει ότι τα κίνητρα των φερόμενων δραστών δεν αποκλείεται να ήταν και η μεγάλη ακίνητη και κινητή περιουσία του γιατρού.

Ο 37χρονος αλλοδαπός είναι εν ενεργεία αστυνομικός της Βουλγαρικής αστυνομίας και άνθρωπος που γνώριζε από όπλα και ο οποίος, όπως φάνηκε, είχε σχεδιάσει με ακρίβεια τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 37χρονος, ταξίδεψε από τη Βουλγαρία στην Κρήτη πριν από περίπου μία εβδομάδα οπότε και ενημερώθηκε, όπως εκτιμάται από τις Αρχές, για το δρομολόγιο που ακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο ο γιατρός προκειμένου να λειτουργήσει το ιατρείο του στον Μακρύ Γυαλό.

Οι αστυνομικές Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η ενημέρωση του 37χρονου για τις κινήσεις του καρδιολόγου, έγινε από την ίδια την 38χρονη σύζυγο του γιατρού, η οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 37χρονο ομοεθνή της.
Ο 37χρονος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος καθώς δεν ήθελε να βλέπει την ερωμένη του με τον γιατρό. Την περασμένη Παρασκευή (6/10), ο 37χρονος έφτασε στη Σητεία αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη πριν από μία εβδομάδα, είχε φροντίσει να αφήσει το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας όπου μέσα σε αυτό, είχε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον 62χρονο γιατρό αλλά και ένα περίστροφο, που σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή, ήταν το υπηρεσιακό του όπλο.

Ενημερωμένος πια για τις κινήσεις του γιατρού, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Έστησε καρτέρι στον 62χρονο καρδιολόγο, στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας και τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον με την κυνηγετική καραμπίνα, τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι αστυνομικές Αρχές είναι βέβαιες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως εκτιμούν, ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη με τον γιατρό και λένε ότι το βράδυ της ημέρας που έγινε το έγκλημα, ο 37χρονος είχε σκοπό να φύγει από την Κρήτη. Δεν αποκλείουν, από την άλλη, οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού.

O 37χρονος και η σύζυγος του θύματος θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Νεαπόλεως στις 5 το απόγευμα.

Πηγή πληροφοριών : ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση