GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ! Το 71,7% διαφωνεί με την αλλαγή φύλου στα 15...

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση από την Βουλή του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, σε έρευνα της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτί...

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση από την Βουλή του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, σε έρευνα της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, αποτυπώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί τόσο με την ρύθμιση όσο και με την χρονική συγκυρία που επελέγη για να περάσει.
Ειδικότερα, στην πανελλαδική έρευνα της MRB που διενεργήθηκε μεταξύ 6 και 9 Οκτωβρίου οι πολίτες που κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει νομική αλλαγή φύλου για άτομα άνω των 17 ετών, το 58,6% απάντησε «σίγουρα/μάλλον διαφωνώ και το 39,3% «σίγουρα/μάλλον συμφωνώ» ενώ ένα 2,1% επέλεξε Δεν ξέρω/ δεν απαντώ.



Συντριπτικά αρνητική η κοινή γνώμη για την ηλικία των 15
Ωστόσο στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει νομική αλλαγή φύλου για άτομα 15-17 ετών – όπως προβλέπει το άρθρο 3 που υπερψηφίστηκε - η διαφωνία είναι συντριπτική.
Το 71,7% απάντησε ότι σίγουρα/μάλλον διαφωνεί έναντι μόλις 26,7% που σίγουρα/μάλλον συμφωνεί.



Ακατάλληλη συγκυρία
Στο ερώτημα για το εάν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή επίσης σε συντριπτικό βαθμό οι ερωτηθέντες απάντησαν αρνητικά. Ενα 72,4% εξέφρασε την διαφωνία του έναντι μόλις 23,8% που συμφώνησε και 3,8% που επέλεξε Δεν Ξέρω/Δεν απαντώ.


Πιο αρνητικοί οι άνδρες

Ενδιαφέρον έχει και η διαστρωμάτωση όσων απάντησαν καθώς η πλειοψηφία που διάκειται αρνητικά είναι άνδρες αλλά και νέοι όπως είπε ο δ/νων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος στην Μάρα Ζαχαρέα.


Στάση Εκκλησίας

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η απάντηση της κοινή γνώμης στην στάση που τήρησε η Εκκλησία.
Το 51,4% απάντησε ότι συμφωνεί με αυτή, ωστόσο ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο ποσοστό της τάξης του 44,2% την έκρινε αρνητικά.

6 σχόλια

  1. Αδωνις Γεωργιάδη πουλάει Λεξάριθμους, Εξωγήινους (3'15") και την προφητική δύναμη της Γλώσσας..

    Ο φασιστάκος δεν προλαβαίνει να κατεβάζει βίντεο, όσο για την ορθοδοξία που πουλάει ως [Χριστιανός]> γάμος ενώσεις εν < που το βρήκε αυτό η εκκλησια λέει με τον συνομιλητή του.. ΤΑΝ-ΖΕΥΣ είναι ο ΘΕΟΣ τους..

    14 Απριλίου 2005.. Κοσμάς Μαρκάτος καθηγητής στο ΤΕΙ Λαρίσης και έχει ασχοληθί με την Ελληνική γλώσσα και την Λεξαριθμική θεωρία...Εδώ είναι καλεσμένος στην Ελληνική αγωγή στις έκδοσης Γεωργιάδη.

    ΕΔΩ: https://www.dailymotion.com/video/x5txcd7

    Γατάκι Μητσοτάκη ο Αδωνις ΗΤΑΝ πιο μπροστά από εσένα,ήξερε πιο μπροστά για τους εξωγήινους..

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επένδυσης...μια ωραία πιπίλα...το αφήγημα της ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    Στόχος της ΧΩΡΑΣ είναι να προσελκύσει νέες επενδύσεις που θα αποφέρουν πλούτο χώρα, θέσεις εργασίας και εισόδημα για την κοινωνία, τα οποία όμως ΕΊΝΑΙ αμφιλεγόμενα ζητήματα όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρη νομοθεσία που να ορίζει τι κάνει λαμβάνει η χώρα από τη συγκεκριμένη επένδυση και αν διοχετεύεται σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, πόσο θα είναι το ΗΜΕΡΟΜΊΣΘΙΟ των εργαζόμενων και το πόσο ΌΛΑ αυτά θα υλοποιηθούν εις βάρος των κατοίκων και του περιβάλλοντος της περιοχής;;;..Αυτή θα λογίζεται ως «Ανάπτυξη» του Νεοφιλελεύθερου Κόσμου που ζούμε;;..

    Θα θυμούνται οι παλαιότεροι όταν γινόταν μια πλημμύρα έφταιγε το εκάστοτε κράτος που δεν έκανε αντιπλημμυρικά έργα ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ οι πλημμύρες Τυφώνες ΤΙ ΈΡΓΑ ΘΑ πρέπει να φτιάξει το κάθε ΚΡΑΤΟΣ!!!!

    Έτσι θα φτάσουμε στο επόμενο θα είναι τη θέση των αριστερών/σοσιαλιστικών και δεξιών κυβερνήσεων, που απέτυχαν να υπεραμύνονται της Δημοκρατίας, να καταλάβει η φασιστική ακροδεξιά παράταξη, που υπόσχεται ανελέητο αγώνα κατά της διαφθοράς και της φτωχοποίησης της χώρας.... Όταν οι υποτιθέμενες «Δημοκρατικές» κυβερνήσεις δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους και διαπλέκονται με το κεφάλαιο, ένα πράγμα επιτυγχάνεται: ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ...

    Uros




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!



    ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

    ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!





    ΣΗΜΠΛΗΡΩΜΑ:

    ΜΑ ΤΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ/ΔΙΟΡΘΩΣΗ "ΦΥΛΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ "ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΚΑΝ ΣΕ ΈΝΑΝ ... ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ/ΕΠΙΓΡΑΦΗ: ΠΡΟΣ ΆΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ! Έτσι δρουν σε μια Αποικία που με την Νέα Εποχή/New Age οδεύει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια σε Παγκόσμιο ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεός, Χριστός και… χρυσαυγίτικος οχετός...Νίκος Μπογιόπουλος

    Τι εκπροσωπούν οι χρυσαυγίτες στη Βουλή; Τι ενσαρκώνουν στην ελληνική κοινωνία; Κρατηθείτε: Την «του Χριστού την πίστη την αγία»! Έτσι είπαν τα ναζιστόμουτρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο σχετικά με την διόρθωση φύλου.

    Αυτά τα… αγγελούδια, λοιπόν, πιάνοντας το νήμα των χουνταίων προπατόρων τους και παίζοντας το χαρτί του «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», μας δήλωσαν ότι εκείνο που έχουν αναλάβει να διαφυλάξουν και να διακονήσουν στον τόπο (στα διαλλείματα προφανώς των δολοφονιών, των πογκρόμ και των λιντσαρισμάτων που διαπράττουν), είναι την «του Χριστού την πίστη την αγία»..

    Πάμε, τώρα, να δούμε την πραγματική πίστη αυτού του ναζιστικού οχετού:Τι εκπροσωπούν οι χρυσαυγίτες στη Βουλή; Τι ενσαρκώνουν στην ελληνική κοινωνία; Κρατηθείτε: Την «του Χριστού την πίστη την αγία»! Έτσι είπαν τα ναζιστόμουτρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο σχετικά με την διόρθωση φύλου..

    Στοιχείο πρώτο: Το χέβυ μέταλ συγκρότημα με το όνομα «Naer Mataron» είναι αυτό στο οποίο «τραγουδά» (για την ακρίβεια: ουρλιάζει) ο «καλλιτέχνης» με το όνομα «Καιάδας»...Πρόκειται, φυσικά, για τον νυν βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή. Προσέξτε τώρα στίχους:Στις τάξεις αυτών ανήκει ο «Καιάδας» που στο «άσμα» του ως άνω συγκροτήματος, με τίτλο «extremeunction» (σσ: είναι το ευχέλαιο που χορηγεί η Καθολική Εκκλησία στους ψυχορραγούντες) «έψελνε» τα εξής:

    «Έστειλες τον μπάσταρδο τον γιο σου, τον γαμημένο Ιησού Χριστό»…

    «Η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά»…

    «Η φτήνια του υπανθρώπου του σταυρού»…

    «Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του»…


    Αυτά«τραγουδούσε» μεταξύ άλλων ο υπόδικος ναζί πριν αρχίσει να «κοσμεί» το κοινοβούλιο μαζί με τους ομοίους του.

    Αυτοίοι τύποι είναι που αγωνιούν για την… χριστιανοσύνη λόγω της έλευσης των προσφύγων στη χώρα μας, που θέλουν να καούν στα επίγεια καζάνια οι «αμαρτωλοί» ομοφυλόφιλοι και που λατρεύουν τον «αρχαιοελληνικό» (αυτό πως συμβιβάζεται με το «χριστιανικό» τους πνεύμα;) ναζιστικό χαιρετισμό...

    «(….) Για μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθότανε και έβλεπε τον έναν να βγάζει το μάτι του αλλουνού / Και μόνο τότε είχε τη λαμπρή ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο γιο του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό / Αλλά τώρα θριαμβεύει ο Διάβολος / Θ’ αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει και θα σφάξουμε στην αγία τράπεζα τους ηλιθίους (…) / Θα εκδικηθούμε… διψάμε για αίμα!»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, αυτοί οι θεομπαίχτες είναι, αυτά τα ναζιστικά αποβράσματα είναι, που ομιλούν περί «πατρίδας», «οικογένειας» και, φυσικά, περί «θρησκείας».

    Στοιχείο δεύτερο: Πέραν του «Καιάδα», έτερος «χριστιανός» στο ναζιστικό γκρουπ της Χρυσής Αυγής είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος...

    Ο πρώην βουλευτής χρυσαυγίτης... Χρυσαυγίτης σαν τον μαχαιροβγάλτη που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.... Αλλά ο Ματθαιόπουλος είναι και μουσικός. Σαν τον Φύσσα. Μόνο που ο Φύσσας τραγουδούσε για τη ζωή, τον έρωτα και τη λεβεντιά. Ο χρυσαυγίτης του συγκροτήματος Pogrom (τι όνομα, έ;) εμπνέεται από άλλα θέματα...

    Του αρέσει να τραγουδάει για το Άουσβιτς. Ιδού οι στίχοι από το άσμα του συγκροτήματος, το εμπνευσμένο από το Αουσβιτς:«Γαμώ τον Βίζενταλ, γαμώ την Άννα Φρανκ/ γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ./ Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω/ αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!/ Ρε κωλοεβραίοι, δεν θα σας αφήσω/ στο τείχος των Δακρύων θα ’ρθω να κατουρήσω./ Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς»...
    Αυτός ο ευγενής νέος «δεν είναι ναζιστής, δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής». Τι είναι; «Χριστιανός»! Και που βρίσκει την «του Χριστού την πίστη την αγία»; Στο Αουσβιτς..



    Στοιχείο τρίτο: Ας επιστρέψουμε στον πρώτο «καλλιτέχνη» της παρέας. Στον «Καιάδα» (κατά κόσμον Γεώργιο Γερμενή). Αυτός ο τροβαδούρος της «του Χριστού της πίστης την αγία» εξέδωσε με το ναζιστοσυγκρότημά του νέο άλμπουμ τον Απρίλη του 2017. Το αποκάλυψε η «Realnews» (24/9/2017). Προσέξτε τώρα:

    Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Lucitherion». Τουτέστιν: «Ύμνος στον Εωσφόρο».

    Ανάμεσα στα «τραγούδια» του άλμπουμ βρίσκουμε εκείνο με τίτλο: «Σατανάς Προμηθέας».

    Βρίσκουμε το άλλο με τίτλο «Άγιος ο Δράκοντας».

    Το τρίτο που είναι αφιερωμένο στον Ρα (τον θεό των αρχαίων Αιγυπτίων).

    Το επόμενο που εξυμνεί τον Σέραπις (υποχθόνιος θεός της αρχαιότητας στα πόδια του οποίου αποικονίζετο ο Κέρβερος και το φίδι)…


    Ως συνέχεια πάρτε μια βαθιά ανάσα. Ορίστε μια γεύση από την «του Χριστού την πίστη την αγία», όπως προκύπτει από την νέα δισκογραφική «δουλειά» του Γερμενή που αποκάλυψε η Realnews, για να έχετε μια ασφαλή εικόνα τι σημαίνει ναζιστική «χριστιανοσύνη», διανθισμένη με φλεγόμενους σταυρούς της Κου Κλουξ Κλαν:

    Νίκος Μπογιόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε... 12 Οκτ 2017, 12:08:00 μ.μ.

    Πριν κλείσουμε αυτή την αναφορά στην «χριστιανική» φύση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής, ας μας επιτραπούν δυο επισημάνσεις.

    Επισήμανση 1η: Εμείς ούτε είμαστε ούτε παριστάνουμε τους θεοσεβούμενους. Είμαστε, όμως, ορκισμένοι εχθροί των θεομπαιχτών...

    Επισήμανση 2η: Ζητάμε συγγνώμη από τον αναγνώστη... Είτε πιστεύει, είτε δεν πιστεύει και σε όποιον Θεό πιστεύει...

    Το γνωρίζουμε ότι η φτήνια, η σαπίλα, η προστυχιά που προηγήθηκε προκαλεί εμετό. Αλλά είναι μια ακόμα αναγκαία δοκιμασία που πρέπει να υποστούμε ώστε να γνωστοποιηθεί όσο πιο πλατιά γίνεται το μέγεθος της μαυρίλας, του φαρισαϊσμού και της βρωμιάς....

    Πηγή: enikos.gr..Νίκος Μπογιόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση