GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήκτες άρπαξαν 80 ευρώ από παιδότοπο προκαλώντας πολλαπλάσια ζημιά - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT-1, δύο νεαροί κακοποιοί διέρρηξαν το περασμένο Σάββατο έναν παιδότοπο στα Πετράλωνα. Στο ταμείο βρήκαν μόλι...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT-1, δύο νεαροί κακοποιοί διέρρηξαν το περασμένο Σάββατο έναν παιδότοπο στα Πετράλωνα. Στο ταμείο βρήκαν μόλις 80 ευρώ, αλλά προκάλεσαν ταυτόχρονα ζημιές στον χώρο άνω των 300 ευρώ. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα των νεαρών την ώρα που έσπαζαν με μανία την πόρτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών της περιοχής στον ΑΝΤ-1, αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά κατάστημα της περιοχής που διαρρηγνύεται, με τις παραβιάσεις στην ευρύτερη περιοχή Πετραλώνων–Κεραμικού να έχουν γίνει μάστιγα.

Κοινό σε όλα τα κρούσματα είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν βρίσκουν χρήματα στα ταμεία των επιχειρήσεων, αφού οι καταστηματάρχες είναι υποψιασμένοι, ωστόσο προκαλούν σοβαρές ζημιές που στοιχίζουν πολύ στις επιχειρήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση