GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεχάστε το All Star Game του NBA όπως το ξέρατε

Το ΝΒΑ προχωράει σε ολική ανανέωση του All Star Game καθώς από φέτος παύει να υπάρχει ο διαχωρισμός μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Αρχικά, η...


Το ΝΒΑ προχωράει σε ολική ανανέωση του All Star Game καθώς από φέτος παύει να υπάρχει ο διαχωρισμός μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Αρχικά, η διαδικασία της ψηφοφορίας παραμένει ίδια, με τους 5 βασικούς από κάθε περιφέρεια να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία, με την ψήφο του κοινού να μετράει 50%, την ψήφο των παικτών 25% και την ψήφο των ΜΜΕ 25%. Τα αποτελέσματα για την ψηφοφορία των βασικών θα ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου. Στον πάγκο των δύο ομάδων θα κάτσουν, όπως και τις περασμένες χρονιές, οι προπονητές με τα καλύτερα ρεκόρ στις δύο περιφέρειες. Αυτοί θα επιλέξουν από 7 αναπληρωματικούς και θα τους ανακοινώσουν στις 23 Ιανουαρίου.

Η μεγάλη διαφοροποίηση έρχεται στο ότι οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στην περιφέρειά τους θα ορίζονται αυτόματα ως αρχηγοί και αυτοί θα διαλέξουν τους συμπαίκτες τους, ανεξαρτήτως από την περιφέρεια που αυτοί αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση