GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η θεία της άτυχης εφοριακού ξεσπά: Ο πατέρας της την εκβίαζε ψυχολογικά - BINTEO

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 33χρονης εφοριακού. Αυτή τη φορά από το στόμα της θείας της και αδελφής του πατέρα της,...


Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 33χρονης εφοριακού. Αυτή τη φορά από το στόμα της θείας της και αδελφής του πατέρα της, η οποία μιλώντας στον Alpha είπε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα ίσως κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» δήλωσε η θεία της άτυχης Δώρας, και συμπλήρωσε:

«Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια... το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Ολος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω, θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα”. Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα, δήλωσε ότι το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ.

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση