GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πόλα Ρούπα για τον γιο της: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι δεν πρέπει να έχει εμάς για γονείς

«Να σταματήσει η ομηρία του Βίκτωρα», ζητά η Πόλα Ρούπα με ηχητικό μήνυμά της, αναφερόμενη στον γιο της. «Το παιδί μας βρέθηκε στο επίκ...


«Να σταματήσει η ομηρία του Βίκτωρα», ζητά η Πόλα Ρούπα με ηχητικό μήνυμά της, αναφερόμενη στον γιο της.

«Το παιδί μας βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν ήταν δικός του, που δεν το αφορούσε», επισημαίνει στο δραματικό μήνυμα η σύζυγος του Νίκου Μαζιώτη. Στην παρέμβασή της τονίζει επιπλέον ότι ο γιος της βρίσκεται στο επίκεντρο «ενός πολέμου που το καθεστώς έχει με μας τους γονείς του και την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» της οποίας είμαστε μέλη».

«Το παιδί μας δεν κατηγορείται για τίποτα αλλά αντιμετωπίζεται ως ποινικός παραβάτης, ως εν δυνάμει τρομοκράτης. Για το συμφέρον του κρατήθηκε, ανακρίθηκε και πέρασε από σήμανση», συνεχίζει η Πόλα Ρούπα και προσθέτει, «προσπάθησαν να μας αφαιρέσουν οριστικά την επιμέλεια, να του επιβάλουν περιοριστικούς όρους ως την ενηλικίωσή του, ώστε να είναι μονίμως υπό καθεστώς επιτήρησης και ομηρίας».

«Για το συμφέρον του δεν πρέπει να έχει εμάς για γονείς, αυτό έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, όταν κρατούσαν τον Βίκτωρα αιχμάλωτο: Ότι το παιδί δεν είναι παιδί μας», επισημαίνει η σύζυγος του Νίκου Μαζιώτη.

«Για το συμφέρον του πρέπει να βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρείας, αφού το γεγονός ότι είναι παιδί μας τον καθιστά ύποπτο για τρομοκρατική δράση στο μέλλον», σημειώνει η προφυλακισμένη Πόλα Ρούπα και αναφέρει, «τα παιδιά γνωρίζουν το δίκαιο και το άδικο με βάση τα βιώματά τους και με βάση το βαθμό της αδικίας που μπορεί να υποστούν στη ζωή τους καθορίζεται η προσωπικότητά τους. Όταν η αδικία που υφίσταται ένα παιδί αντιμετωπίζεται ως δίκαιο και τελικά το εμπεδώσει και το ίδιο ως τέτοιο, τότε και το ίδιο θα γίνει φορέας της αδικίας όταν μεγαλώσει».

«Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει», λέει η Πόλα Ρούπα και κλείνει το μήνυμα της, λέγοντας, «ο Βίκτωρ πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν τον αφορά. Πρέπει να βγει απ' αυτόν πόλεμο. Να σταματήσει η ομηρία του, να ζήσει ελεύθερος».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση