GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες στην Κρήτη - Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρα...


Πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος να εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου του και άλλα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν στην περιοχή, παρέλαβαν και τους πέντε τραυματίες και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Άμεσα στην περιοχή έφτασαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ , προκειμένου να διευκρινίσουν κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση