GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ αποχή των δικηγόρων της Αθήνας για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Σε επταήμερη αποχή αποφάσισαν να κατέλθουν οι δικηγόροι της Αθήνας ως ελάχιστη αντίδραση και ένδειξη πένθους στην αποτρόπαια δολοφονία ...


Σε επταήμερη αποχή αποφάσισαν να κατέλθουν οι δικηγόροι της Αθήνας ως ελάχιστη αντίδραση και ένδειξη πένθους στην αποτρόπαια δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πριν από λίγη ώρα. Οι δικηγόροι της Αθήνας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ως την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.
«Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του αγαπημένου συναδέλφου μας Μιχάλη Ε. Ζαφειρόπουλου αλλά και ως ελάχιστη αντίδραση κατά της τυφλής δολοφονικής βίας στους ασκούντες το δικηγορικό λειτούργημα απέχουμε των καθηκόντων μας από αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Θεωρούμε αυτονόητη τη συμπαράσταση του δικαστικού σώματος και των δικαστικών υπαλλήλων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση