GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ έφαγαν Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα

Νυχτερινή έξοδο είχε χθες Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγο του Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μοναστηράκι όπου έφθασαν στο ε...

Νυχτερινή έξοδο είχε χθες Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγο του Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μοναστηράκι όπου έφθασαν στο εστιατόριο «Νεράτζι» στην οδό Μητροπόλεως στις 11:20. Δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειας του, χωρίς να τραβήξει την προσοχή των διερχομένων. 
Το όχημα σταμάτησε ακριβώς έξω από το εστιατόριο και πρώτος βγήκε από το αυτοκίνητο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε σακάκι και πουκάμισο και πίσω του ακολουθούσε η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία φορούσε λευκό σακάκι και λευκό παντελόνι. Περπάτησαν μέχρι το εστιατόριο και κάθισαν σε ένα τραπέζι στο βάθος. Μέσα στο κατάστημα δεν υπήρχαν πολλά τραπέζια γεμάτα εκείνη την ώρα.
Καθώς δεν υπήρχε πομπή, συνοδευτικά αυτοκίνητα ή μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας ελάχιστοι από τους περαστικούς κατάλαβαν ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας  δεν στέκονταν στην είσοδο του καταστήματος, αλλά διακριτικά στο πεζοδρόμιο.

1 σχόλιο

  1. Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος στην Υφήλιο ξέρουν Από την Ελλάδα τα Ονόματα Περικλής Σωκράτης Πλάτων Αριστοτέλη Λεωνίδας Μ. Αλέξανδρο! Τίποτα Άλλο! Αιώνες η Χώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Ο ΜΙΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ/ΕΛΑΣΙΤΗΣ κ. Μουσικός Επιστήμονας!!!

    ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ξέρουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!


    Μίκη ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!


    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση