GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν... ελιές - Το είχαν κάνει "σύστημα"

Στη σύλληψη έξι ατόμων που έκλεβαν ελιές από χωράφια στη Σιθωνία Χαλκιδικής, προχώρησαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματ...


Στη σύλληψη έξι ατόμων που έκλεβαν ελιές από χωράφια στη Σιθωνία Χαλκιδικής, προχώρησαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 45 και 21 ετών, τρεις υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 56, 53 και 50 ετών, καθώς και έναν 38χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως αποδείχθηκε, οι κλέφτες... ελιών, είχαν μπει παράνομα στο χωράφι 26χρονου και τις μάζευαν χρησιμοποιώντας και τα ειδικά εργαλεία. 

Μάλιστα, τη προηγούμενη ημέρα, φαίνεται πως είχαν μπει και στο διπλανό χωράφι, όπου αφού έκλεψαν τις ελιές, μετά τις πήραν σε ελαιοτριβείο της περιοχής για να τις πωλήσουν. 

Ήδη, έχουν προκύψει άλλες δύο παρόμοιες υποθέσεις σε βάρος τους, ενώ συνολικά είχαν παραδώσει σε ελαιοτριβείο 2 τόνους και 39 κιλά καρπών ελιάς, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση