GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις μετά την ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο Παρίσι

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η γαλλική αστυνομία στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής έρευνας σχετικά με τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ...


Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η γαλλική αστυνομία στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής έρευνας σχετικά με τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που ανακαλύφθηκε το Σάββατο στο Παρίσι, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, η γαλλική αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν κάτοικο του 16ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας, και λίγο μετά ανακάλυψε τέσσερα γκαζάκια στο χολ της εισόδου και στην εξωτερική πλευρά ενός κτιρίου.

Γύρω από τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί καύσιμα και ένας πυροκροτητής συνδεδεμένος με κινητό τηλέφωνο.Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Le Point, ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος και είναι γνωστός στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών επειδή διατηρεί σχέσεις με το «ισλαμιστικό ριζοσπαστικό κίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση