GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έσκισαν και έκαψαν τα φύλλα αξιολόγησης - ΦΩΤΟ

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Κεντρικό σύνθη...


Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Κεντρικό σύνθημα της ΠΟΕΔΗΝ ήταν «απέχουμε από την αξιολόγηση. Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς της κυβέρνησης» ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, όταν μέλη της Ομοσπονδίας προσπάθησαν να ανέβουν στον φράχτη και να σηκώσουν ένα πανό που έγραφε: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, επικίνδυνοι ψεύτες».

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας έσκισαν και έκαψαν φύλλα αξιολόγησης.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία όταν έφτασαν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους όπου κρατώντας στα χέρια τους τις ρόμπες που φορούν στο νοσοκομείο τους έβαλαν φωτιά και τις έκαψαν.

Λίγο νωρίτερα είχαν κρεμάσει θηλιές στο λαιμό τους θέλοντας έτσι να δείξουν πόσο απελπιστική είναι η κατάσταση στον κλάδο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση