GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίκη Μιχαλολιάκου για την υπόθεση Μαντούβαλου

Και δεύτερη καταδίκη για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο από το Β’ τριμελές Εφετείο Αθηνών το οποίο του επέβαλε ποινή φυλακίσεως 8 μηνών για το α...

Και δεύτερη καταδίκη για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο από το Β’ τριμελές Εφετείο Αθηνών το οποίο του επέβαλε ποινή φυλακίσεως 8 μηνών για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί καταθέσεως.
Ο κ. Μιχαλολιακος είχε κατηγορήσει και καταθέσει στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή ότι ο συνάδελφός του Πέτρος Μαντούβαλος είχε σχεδιάσει και χρηματοδοτήσει την απόπειρα δολοφονίας του με εκρηκτικό μηχανισμό. Ο συνήγορός του, Αλέξης Στεφανάκης, έκανε  σήμερα  την κάτωθι δήλωση:
«Η αισχρή αυτή συκοφαντία κατά του εντολέως μου η οποία έφτασε στο σημείο να εμπλέξει ακόμη και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Αρχηγό της Αντιτρομοκρατικής, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα κατέπεσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο: όλοι οι μάρτυρες διέψευσαν πανηγυρικά τους ψευδείς και απαράδεκτους αυτούς ισχυρισμούς του κ. Μιχαλολιάκου και οδήγησαν το Δικαστήριο στην ομόφωνη καταδίκη του όπως άλλωστε είχε προτείνει και η Εισαγγελέας της έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση