GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον Παναθηναϊκό - Αθλητής υπέστη ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια του αγώνα

Σοκ στο τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού καθώς ο αθλητής Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τη σχετική ενημέρωση έκανε η ομάδα ...


Σοκ στο τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού καθώς ο αθλητής Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε η ομάδα στον επίσημο λογαριασμό στο facebook. Ο αθλητής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Θυμίζουμε ότι στον Απρίλιο του 2016 ο 16χρονος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Σπύρος Ντόκος είχε σκοτωθεί κατά την διάρκεια προπόνησης όταν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Δυστυχώς η ομάδα μας δοκιμάζεται για άλλη μια φορά... Στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ στο Κανδύλι, ο αθλητής μας Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο και έπειτα στο Τζάνειο. Αυτή τη στιγμή, χάρη στη μέριμνα που είχε λάβει η διοργανώτρια ΑΕΚ (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει) και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο ιατρός του αγώνα κος Τζαννιδάκης, ο Κυριάκος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση και περιμένουμε (για την ακρίβεια ελπίζουμε) την αντίδραση του οργανισμού του τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα. Η ενημέρωση που είχαμε δια ζώσης είναι αυτή ακριβώς και την κοινοποιούμε εδώ για να μην ακούγεται οτιδήποτε συγκεχυμένο από οποιονδήποτε άλλον. Καλό θα είναι να μη μεταβεί κάποιος στο Τζάνειο, αφενός γιατί δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στη ΜΕΘ, αφετέρου γιατί δεν θα προσφέρει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι θετικής σκέψης για να γίνει καλά ο Κυριάκος και να κερδίσει ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα».

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση