GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βυθίστηκε σκάφος μέσα στο λιμάνι του Βόλου

Ένα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής βυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, χθ...


Ένα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής βυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, χθες το βράδυ διαπιστώθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου ότι το Τ/Ρ “ΦΑΕΘΩΝ” ΝΠ 9208 το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στην προβλήτα Νο 3 εντός του εμπορικού λιμένα Βόλου, ήταν ημιβυθισμένο κατά τα δύο τρίτα λόγω εισροής υδάτων και μέσα σε λίγα λεπτά βυθίστηκε κατά το μεγαλύτερο τμήμα του με την πρύμνη σε βάθος περίπου 11 μέτρων ενώ η πλώρη του εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας επτά μέτρα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο διαχειριστής του ανωτέρω Τ/Ρ σκάφους ο οποίος δήλωσε ότι επί του σκάφους δεν υπήρχαν επιβαίνοντες και ότι το σκάφος δεν εκτελούσε πλόες, ενώ έφερε λιγότερο από 100 λίτρα καύσιμα στις δεξαμενές του.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα από στελέχη ιδιωτικής εταιρεία για προληπτικούς λόγους και τέθηκαν σε ετοιμότητα προσωπικό, υλικά και μέσα απορρύπανσης ενώ αναμένεται σήμερα να διενεργηθεί έλεγχος από δύτη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση