GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν επίδοξο "δράκο" στα Γιάννενα

Συνελήφθη ένας 25χρονος στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, μετά από έρε...


Συνελήφθη ένας 25χρονος στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, μετά από έρευνα της αστυνομίας, η οποία είχε δεχτεί καταγγελίες από δεκάδες γυναίκες.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη, καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση