GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχάλης Λεμπιδάκης: "Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει αυτή η ιστορία"

«Μη φοβάσαι τίποτα, είσαι στα χέρια μας, δεν θα σε πειράξει κανένας», είπε ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος κοντά στον Μιχάλη Λεμπιδάκη σ...


«Μη φοβάσαι τίποτα, είσαι στα χέρια μας, δεν θα σε πειράξει κανένας», είπε ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος κοντά στον Μιχάλη Λεμπιδάκη σήμερα τα ξημερώματα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τελειώσει αυτή η ιστορία, είχα αρχίσει να απελπίζομαι», του απάντησε ο Κρητικός επιχειρηματίας.

Στις 7:30 το πρωί άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛΑΣ εισέβαλαν στην μάντρα αυτοκινήτων μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο. Ο Λεμπιδάκης τρόμαξε και τότε ένας αστυνομικός του είπε την παραπάνω φράση.

Συνολικά 186 ημέρες ήταν όμηρος ο επιχειρηματίας, που εντοπίστηκε στο χώρο αλυσοδεμένος από το πόδι σε ένα κρεβάτι.

Την υπόθεση είχαν αναλάβει Αστυνομικοί της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος. Τέσσερις φορές στάθηκαν τυχεροί οι απαγωγείς που άλλαξαν κρησφύγετο. Οι αστυνομικοί με θερμικές κάμερες έκαναν κατόπτευση του χώροι και είχαν πάρει όλα τα μέτρα ώστε όταν μπουν στη μάντρα και να μην κινδυνεύσει ο επιχειρηματίας.

Οι συλληφθέντες είναι έξι Κρητικοί και ένας Σκοπιανός μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Είχαν απασχολήσει για μικροαδικήματα και όχι σημαντικές υποθέσεις.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είναι αδυνατισμένος και ψυχολογικά καταβεβλημένος, αλλά έχει πλήρη διαύγεια. Έχει μεταφερθεί στο Ιατρείο Σχολής Αστυφυλάκων, όπου εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχιάτρους.

Στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή είναι οι συγγενείς του.

Τα συγχαρητήριά τους στην Ελληνική Αστυνομία έδωσαν ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση