GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Κέβιν Σπέισι για την προσωπική του ζωή που θα συζητηθεί

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέβιν Σπέισι μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει να ...


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέβιν Σπέισι μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του ως ομοφυλόφιλος.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στην ανάρτησή του απολογήθηκε στον Άντονι Ραπ, για ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από 30 χρόνια. Ο σταρ του "House of Cards" ανέφερε ότι "τρομοκρατήθηκε" όταν άκουσε την αφήγηση του Ραπ για τη συνάντησή τους, την οποία εξομολογείται πως δεν θυμάται και πρόσθεσε ότι του χρωστά "μία συγγνώμη" για την "εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου" που είχε.
Ο 58χρονος αστέρας του Χόλιγουντ συνέχισε λέγοντας ότι η ιστορία του Ραπ τον ενθάρρυνε να αντιμετωπίσει και άλλα θέματα στη ζωή του. "Έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, έχω αγαπήσει και έχω βρεθεί με άνδρες σε όλη τη ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου ως ομοφυλόφιλος. Θέλω να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό ανοιχτά και με ειλικρίνεια και αυτό αρχίζει με μένα, να εξηγώ τη συμπεριφορά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση