GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο

«Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις π...


«Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της», δήλωσε ο απερχόμενος Γερμανός υπουργός Οικονομικών,Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Intel Radio.

Ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, τόνισε ότι οκτώ χρόνια είναι αρκετά και ότι οι δυνάμεις του έχουν κάποια όρια.

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό όραμα του Εμανουέλ Μακρόν, ο Σόιμπλε είπε ότι η ομιλία του Γάλλου Προέδρου έφερε ανακούφιση στη γερμανική κυβέρνηση. «Η Γαλλία και η Γερμανία αποτελούν τον πυρήνα της Ευρώπης και της προόδου της. Είμαι βέβαιος ότι η Άγκελα Μέρκελ θα πείσει και τους επόμενους εταίρους της στην κυβέρνηση να συμμερισθούν το όραμα της ίδιας και του Γάλλου Προέδρου», είπε.

Σχολιάζοντας όσους ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι ναζί. «Πρέπει να τους σεβόμαστε και τα κίνητρά τους πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση