GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη δολοφονία του καρδιολόγου

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου δολοφονήθ...


Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 62χρονος καρδιολόγος από τη Σητεία.

«Ήμουν για κυνήγι μαζί με δύο άλλα άτομα, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο που έγινε η δολοφονία. Ακούσαμε τον πρώτο πυροβολισμό και αμέσως σταματήσαμε ό,τι κάναμε για να δούμε τι συμβαίνει. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό ακούσαμε έναν θόρυβο, σαν χτύπημα αυτοκινήτου. Είδαμε τον καρδιολόγο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να φωνάζει "ρε παιδιά, ρε παιδιά". Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, ακούσαμε και τον δεύτερο πυροβολισμό και αμέσως τον τρίτο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 37χρονος Βούλγαρος πυροβόλησε πισώπλατα τον γιατρό, ενώ ήταν κρυμμένος πίσω από έναν θάμνο.

«Με το που είδαμε όλα αυτά, ένας που ήταν μαζί μας, έβγαλε τη σφυρίχτρα του και άρχισε να σφυρίζει στον δράστη. Ο 37χρονος μόλις σκότωσε τον γιατρό, διέφυγε με τα πόδια μέσα από τα λιόφυτα και τον χάσαμε», προσθέτει ο μάρτυρας, ενώ τονίζει ότι «ο δράστης είχε φροντίσει να κρύψει το άσπρο αυτοκίνητό του πίσω από κάτι δέντρα. Εγώ ενημέρωσα αμέσως την ασφάλεια και τους είπα ότι κάποιος σκότωσε έναν άνθρωπο και ότι διέφυγε με ένα άσπρο αυτοκίνητο. Λίγο μετά οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν και τον μπλόκαραν στο Κουτσουνάρι».

«Μετά, ήρθαν άλλοι αστυνομικοί και τους υπέδειξα το σημείο από όπου διέφυγε και εκείνοι ψάχνοντας, βρήκαν την καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον γιατρό, αλλά και την τσάντα του. Υποθέτω ότι στην προσπάθειά του να φύγει, πέταξε από πάνω του ότι μπορούσε. Από ότι θυμάμαι βρήκαν και τα παπούτσια του», αναφέρει κλείνοντας.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση