GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε ο Τοροσίδης - Αγωνία στην Εθνική

"Συναγερμός" στο στρατόπεδο της Εθνικής. Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25ο λεπτό του αγώνα της Μπολόνια με ...


"Συναγερμός" στο στρατόπεδο της Εθνικής. Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25ο λεπτό του αγώνα της Μπολόνια με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ' τα ιταλικά ΜΜΕ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς, αλλά είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, αφού σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία (9 & 12 Νοεμβρίου) με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μανωλάς έχει τεθεί νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες, λόγω προβλήματος τραυματισμού, και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση