GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ομολόγησε ο (σύμβουλος του Τραμπ) Τζ. Παπαδόπουλος

Yannis Koutsomitis     Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ και α...

 Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ και αναφερόταν ως σύμβουλος του Τραμπ σε ζητήματα εξωτερικής και ενεργειακής πολιτικής, ομολόγησε στο FBI ότι έχει κάνει ψευδείς καταθέσεις για τις επαφές που είχε με Ρώσους παράγοντες και κυβερνητικά στελέχη που ήθελαν να 'βοηθήσουν' την ομάδα του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016 και να ενοχοποιήσουν την Χίλαρυ Κλίντον.
Η συγκεκριμένη ομολογία έγινε στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μάλλερ και που οδήγησε σήμερα στη σύλληψη του πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Τραμπ Πολ Μάναφορτ.
Ο Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ομογενής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ενεργειακά και είχε 'κερδίσει' τη φιλία του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας Πάνου Καμμένου το 2016 καθώς είχε πραγματοποιήσει 'μυστική' επίσκεψη στην Αθήνα και είχε συναντηθεί μαζί του στο Πεντάγωνο, ενώ ο έλληνας Υπουργός τον είχε συγχαρεί για την νίκη του Τραμπ τον Νοέμβριο του 2016. Ένα μήνα δε αργότερα ο Παπαδόπουλος ξαναήρθε στην Αθήνα 'ως απεσταλμένος του Τραμπ' και είχε σειρά επαφών και δημοσίων γευμάτων με τον Έλληνα Υπουργό. Είναι άγνωστο ακόμη τι συζητήθηκε σε εκείνες τις επαφές του Παπαδόπουλου με τον Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση