GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν δέκα διαμερίσματα προσφέρει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Δωρεάν διαμερίσματα και εμπορικά καταστήματα, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, μπορεί να διαθέσει σε όσους το επιθυμούν η Αρχιεπισκοπή Αθ...


Δωρεάν διαμερίσματα και εμπορικά καταστήματα, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, μπορεί να διαθέσει σε όσους το επιθυμούν η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία", Μητροπόλεις στην Αττική και την περιφέρεια διαπιστώνουν ότι διαμερίσματα και μαγαζιά μένουν ξενοίκιαστα, ακόμη κι όταν οι τιμές που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα μικρές ή και συμβολικές. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις οικονομικές υποχρεώσεις των εκκλησιαστικών ΝΠΔΔ που έχουν στην ιδιοκτησία τους αδιάθετα ακίνητα, αφού ο νόμος δεν εξαιρεί κανένα "ιερό" ακίνητο πέραν των κτιρίων των εκκλησιών, από την καταβολή των προβλεπόμενων φόρων.

Μπροστά λοιπόν, στον κίνδυνο τα ανοίκιαστα ακίνητα να μείνουν κλειστά, με ό,τι μπορεί να προκαλέσει μελλοντικά σε αυτά η έλλειψη συντήρησης, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών πήρε δραστικά μέτρα. Στην ιστοσελίδα της είναι αναρτημένος διαδραστικός πίνακας με στοιχεία για 10 διαμερίσματα και ένα εμπορικό κατάστημα που δεν βρίσκουν ενοικιαστές.

"Είναι ακίνητα παλαιά που μπορούμε να τα διαθέσουμε σε πολίτες με ιδιαίτερα χαμηλά εισοδήματα, χωρίς να τους επιβαρύνουμε με κάποιο αντίτιμο ενοικίου" δήλωσε στην εφημερίδα, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ακίνητα στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (www.iaath.gr) στον ειδικό σύνδεσμο ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση