GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ η στρατηγική του Άδωνι είναι επικίνδυνη...

Θόδωρος Μαργαρίτης    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ  Το ζήτημα δεν ειναι αν είπε ή αν δεν είπε καλά λόγια για τον πρώην βασιλιά ο Α.Γεωργιάδης. Δέχομα...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ 
Το ζήτημα δεν ειναι αν είπε ή αν δεν είπε καλά λόγια για τον πρώην βασιλιά ο Α.Γεωργιάδης. Δέχομαι ότι ο ίδιος δεν τα είπε..
Το ζήτημα ειναι ότι η "ατζέντα" του Άδωνι με έναν υπέρ-συντηρητικό λόγο,με αρχαιοπληξία,με παρωχημένο αντικομμουνισμό,με λαϊκιστικό εθνικισμό,με "πολεμικό" ύφος τείνει να εγκλωβίσει τον κόσμο της ΝΔ-και όχι μόνο- σε μια άλλη εκδοχή του "ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ" που την βιώσαμε τραγικά από τον αριστερό λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις γνωστές συνέπειες.
Σε κάθε περίπτωση η στρατηγική του Άδωνι τείνει να διαμορφώσει ένα πολιτικό ρεύμα που θα περάσει πάνω από τις προθέσεις του Κ.Μητσοτάκη και θα οδηγήσει σε αρνητικές και κάθετες πολώσεις. Αυτές οι δυο ψυχές της ΝΔ θα ειναι παρούσες με ορατό όμως τον κίνδυνο οι "κραυγές" του Άδωνι να κυριαρχήσουν ιδεολογικά στο κοινωνικό σώμα της συνητηρητικής παράταξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση