GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε μετανάστες καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ - Σκληρές εικόνες

Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια ...



Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ).

«Η πενταμελής ομάδα των φασιστών επιτέθηκε με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Οι τρεις κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν να του καταφέρνουν δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσείν», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ.

«Οι δράστες είναι γνωστοί στα θύματα. Στις διαδηλώσεις στον Ασπρόπυργο και την Γκορυτσά το περασμένο Μάη και Ιούνη είχαν παρουσία μαζί με τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν στους μετανάστες και τους αντιφασίστες. Γυρνούσαν διαρκώς με ποδήλατα στο χώρο. Μετά τα γεγονότα, οι ίδιοι πήγαν στο χώρο εργασίας και φωτογράφιζαν τους μετανάστες εργάτες για να τους τρομοκρατήσουν. Όπως φαίνεται δεν έμειναν στις απειλές αλλά προχώρησαν σε επιθέσεις. Την ώρα της επίθεσης όπως και στις προηγούμενες ρατσιστικές επιθέσεις έβριζαν φωνάζοντας “Βρώμικοι Πακιστανοί. Που θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;”, τονίζεται στη συνέχεια.

Μάλιστα, η ΚΕΕΡΦΑ δημοσιοποίησε και σκληρές εικόνες του χτυπημένου εργάτη, ο οποίος είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο, αλλά και στα πόδια.

Δείτε εικόνες:





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση