Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

  Το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων στην απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας


  Σχολιάζοντας την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην επιστολή του Βασίλη Λεβέντη με την οποία ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζητά από τον κ. Παυλόπουλο να μην υπογράψει τον νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι οι στιγμές είναι ιστορικές και αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει το νόμο για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου θα έχει δυστυχώς χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας, των χρηστών ηθών και της συνοχής της κοινωνίας.
  «Εμείς δε ζητούμε να καταργηθεί ο νόμος, ζητούμε να επιστρέψει στη Βουλή προς διόρθωση και διαβούλευση. Σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμα των ατόμων που αφορά ο νόμος, η Ελλάδα όμως έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική, ομοφοβική, και απροσάρμοστη. Προσπαθούμε αποσοβήσουμε την ύστατη ώρα, εθνικό διχασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:
  «Ελπίζουμε, ότι ο κ. Παυλόπουλος βλέπει τους ως άνω αναφερόμενους κινδύνους και θα σεβαστεί τη θέληση της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Εις αυτό τον τόπο ο καθένας γράφει την ιστορία του και ότι γράφεται στην ιστορία παρά πολύ δύσκολα σβήνει μετέπειτα. Την απάντηση για όλα τα ζητήματα, θα την δώσει την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Β. Λεβέντης στην ομιλία του στο ξενοδοχείο “Καψής" στις 7 η ώρα το απόγευμα».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων στην απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr