GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού

«Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότ...


«Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα», είπε η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησής της με πολίτες της Αθήνας και φίλους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ότι από τη μια μεριά «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια», και από την άλλη «μια αξιωματική αντιπολίτευση που θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο».

«Χρωστάμε στην πατρίδα μας ένα εθνικό σχέδιο. Να μας δώσετε τη δύναμη να εφαρμόσουμε το σχέδιο Ελλάδα» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία της: «Στείλτε το μήνυμα παντού. Κάντε δική σας την υπόθεση της συμμετοχής, ενισχύστε τη δυναμική του εγχειρήματος».

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση