Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

  ΒΑΤΕΡΛΟ Πολάκη! Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές στο υπουργείο Υγείας...

  Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκε με έκδηλη ανησυχία η απρόσμενη πλήρης ανατροπή των συνδικαλιστικών συσχετισμών η οποία προέκυψε από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας!

  Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση και την απόλυτη πλειοψηφία των επτά από τις ένδεκα έδρες στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου κατέλαβε το κοινό ψηφοδέλτιο των συνδικαλιστών της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με το ψηφοδέλτιο το οποίο στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται μόλις στις τρεις έδρες... Επίσης, μία έδρα κατέλαβαν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

  Στο Μέγαρο Μαξίμου "διάβασαν" το αποτέλεσμα των εκλογών ως μεγάλη και έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας σχετικά με τις διοικητικές και οργανωτικές "ανακατατάξεις" τις οποίες είχε καθοδηγήσει ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

  Υπενθυμίζεται ότι οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ κατείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. τη θέση της προέδρου του συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 7 Οκτ 2017, 11:55:00 π.μ.

  Αυτό είναι καλό δείγμα πάει να πει ότι ο Πολάκης κόβει πολλά οφίτσια άπω το γλέντι που γινόταν στην υγεία.

  ΚΑΙ ΈΝΑ ΆΛΛΟ ΔΕΊΓΜΑ ΕΊΝΑΙ ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ αφισοκολλητές είναι ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ τους οποίους ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν τους ξερίζωσε Ο ΣΎΡΙΖΑ.

  Unknown είπε... 7 Οκτ 2017, 9:35:00 μ.μ.

  ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ;

  Item Reviewed: ΒΑΤΕΡΛΟ Πολάκη! Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές στο υπουργείο Υγείας... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr