GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιδείνωση του καιρού - Βροχές, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά α...


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, αναμένουμε για σήμερα Σάββατο.

Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί τοπικά 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία από τα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 με 6 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και γρήγορα βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στον Θερμαϊκό 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά 7 και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς υψηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πρόσκαιρα στα βόρεια θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στη Θεσσαλία αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά ασθενείς μεταβλητοί, γρήγορα και από τα νότια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 και από τις απογευματινές ώρες σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Κρήτη, τις βόρειες και ανατολικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στις Κυκλάδες από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τις βραδινές ώρες και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στην Κρήτη από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Την Κυριακή στα ανατολικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση