GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

«Οι αρχές και οι αξίες που υπερασπίζομαι είναι καθαρές και ποτέ δεν μπαίνουν σε οποιοδήποτε άλλο ζύγι, πέρα από το συνειδησιακό μου, κα...


«Οι αρχές και οι αξίες που υπερασπίζομαι είναι καθαρές και ποτέ δεν μπαίνουν σε οποιοδήποτε άλλο ζύγι, πέρα από το συνειδησιακό μου, καθώς και το ζύγι της ευθύνης μου έναντι του Θεού και των πολιτών που εκπροσωπώ» τονίζει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και ανεξάρτητος βουλευτής,Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την επικείμενη ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου –Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού».
Ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να στηρίξει οποιοδήποτε νομοθέτημα κινείται αντίθετα στους νόμους της φύσης και του Θεού, επειδή υποτίθεται προσφέρει στην «ελευθερία του ατόμου».
«Η ελευθερία καθεμιάς και καθενός να χρησιμοποιεί το σώμα και το μυαλό του κατά βούληση, είναι αναμφισβήτητη, νομικά αλλά και θεολογικά κατοχυρωμένη, απολύτως σεβαστή στη Δημοκρατία μας και στην Ορθόδοξη Πίστη. Περαιτέρω πρωτοβουλίες που έμμεσα μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε κανόνα και την μειοψηφία σε πλειοψηφία, παντού και πάντοτε θα με βρίσκουν αντίθετο. Όπως προ πολλού έχω πει, ας τακτοποιηθεί ο καθένας μας με την συνείδησή του και ας αναλάβει την προσωπική ευθύνη που του αναλογεί, απέναντι στην Πατρίδα, την Θρησκεία, τον Λαό και προπαντός τα παιδιά μας. Δεν ζήτησα και δεν θα ζητήσω ποτέ την άδεια, ούτε του Αλέξη Τσίπρα, ούτε του Κυριάκου Μητσοτάκη για να μείνω πιστός στην Ορθόδοξη πίστη και στις ιδεολογικές αρχές μου».
Και καταλήγει ο Νίκος. Νικολόπουλος. λέγοντας : «Προκαλεί εντύπωση η ανύπαρκτη αντίδραση και η «ψιθυριστή απάντηση της Διοικούσας Εκκλησίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση