GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλητήριο για την πολυτελή μεζονέτα της Ριάνα στη Νέα Υόρκη - ΦΩΤΟ

Δεκαεπτά εκατ. δολάρια πρέπει να πληρώσει όποιος επιθυμεί να αγοράσει την πολυτελή μεζονέτα της Ριάνα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-Μ...


Δεκαεπτά εκατ. δολάρια πρέπει να πληρώσει όποιος επιθυμεί να αγοράσει την πολυτελή μεζονέτα της Ριάνα στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 29χρονη ποπ σταρ νοικιάζει το διαμέρισμα έναντι 50 χιλιάδων δολαρίων το μήνα από τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Αντουάν Βεργκλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε που μετακόμισε στο Μανχάταν από το Λος Άντζελες το 2013.

Στο διαμέρισμα των 433 τετραγωνικών μέτρων φθάνει κανείς με ασανσέρ που κλειδώνει στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το καθιστικό σε σχήμα L, η τραπεζαρία και ένας χώρος ψυχαγωγίας.

Επίσης διαθέτει τεράστια βεράντα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπαρ, ενώ στον κάτω όροφο υπάρχει σουίτα με μπάνιο για τους επισκέπτες ή το προσωπικό και δύο μεγαλύτερα υπνοδωμάτια.

Η κύρια σουίτα είναι γωνιακή και διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα στο βορειοδυτικό Μανχάταν, ένα δωμάτιο-ντουλάπα και ένα μπάνιο από το παράθυρο του οποίου βλέπει κανείς το Empire State Building.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση