Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

  Αυτός είναι ο πιο μικρός πιλότος στον κόσμο και εντυπωσιάζει - ΒΙΝΤΕΟ


  Ο 5χρονος Adam Mohammad Amer εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές του γνώσεις για τα αεροπλάνα μπροστά σε ένα ακροατήριο έμπειρων πιλότων, αλλά και του πληρώματος.

  Για την ακρίβεια, ήξερε πολύ παραπάνω από τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει ένας πιλότος, ήξερε με ποιον τρόπο έπρεπε να χρησιμοποιήσει το κάθε εργαλείο που είχε μπροστά του και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι απέκτησε αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις, παρακολουθώντας μόνος του βίντεο στο YouTube.

  To πάθος και η αγάπη του για τα αεροπλάνα κινηματογραφήθηκε και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας αμέσως την προσοχή του κόσμου. Το 6χρονο παιδί κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα, ενώ η αεροπορική εταιρεία του έφτιαξε μία προσαρμοσμένη πιλοτική στολή για να είναι ακόμα πιο πειστικός ο ρόλος του.

  Στον θάλαμο προσομοίωσης, το μικρό αγόρι χρησιμοποίησε τους ελέγχους σαν να πετούσε σε ένα πραγματικό Airbus A380. Ο ενθουσιασμός του είναι έκδηλος, προσπαθεί ωστόσο να παραμείνει συγκεντρωμένος για να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος του!

  Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Αυτός είναι ο πιο μικρός πιλότος στον κόσμο και εντυπωσιάζει - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr