GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε άνεργος, πατέρας δύο παιδιών στο Ηράκλειο

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 30χρονος άνδρας στο Ηράκλειο. Ο νεαρός άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στον θώρακα μ...


Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 30χρονος άνδρας στο Ηράκλειο. Ο νεαρός άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στον θώρακα μέσα στο σπίτι του κοντά στα ΤΕΙ Ηρακλείου.
Ο άτυχος άνδρας ήταν άνεργος και διαζευγμένος με δύο μικρά παιδιά, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά.
Η μητέρα του τον αναζητούσε από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί πήγε ανήσυχη στο σπίτι του και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.
Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, κάθε παροχή βοήθειας ήταν μάταιη. Για το συμβάν ενημερώθηκε ιατροδικαστής ο οποίος θα πραγματοποιήσει αρχικώς αυτοψία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στο Νοσοκομείο.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει ο 30χρονος άφησε σημείωμα που εξηγεί γιατί αυτοκτόνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση