GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΕΔΗΝ στον Πολάκη! Καταθέτει στοιχεία για το δονάκιο της χολέρας...

Στοιχεία για την υπόθεση δονακίου της χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» θα καταθέσουν αύριο οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπο...


Στοιχεία για την υπόθεση δονακίου της χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» θα καταθέσουν αύριο οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), προκειμένου, όπως αναφέρουν, «να διευκολύνουν στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν (διοίκηση και υπουργείο Υγείας) σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία».
Υπενθυμίζεται, ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Η ΠΟΕΔΗΝ θα ζητήσει, με εντολή εισαγγελέα, να διαταχθεί ο εργαστηριακός επανέλεγχος των πέντε δειγμάτων (πλακάκια) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» και στα οποία, όπως σημειώνει, «διαπιστώθηκε το δονάκιο της χολέρας».
Ταυτόχρονα, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, «για τις ύβρεις που εκστόμιζε κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του πρόεδρου της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση