GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χόλιγουντ: Το σκάνδαλο Γουαϊνστάιν πλήττει σοβαρά και την εταιρεία παραγωγής του

Το μέλλον της εταιρείας παραγωγής, συνιδρυτής της οποίας είναι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, φαίνεται ιδιαίτερα αβέβαιο. Η εταιρεία ενδέχεται να...


Το μέλλον της εταιρείας παραγωγής, συνιδρυτής της οποίας είναι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, φαίνεται ιδιαίτερα αβέβαιο. Η εταιρεία ενδέχεται να κλείσει ή να πωληθεί μετά τις σοβαρές κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων κατά του ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ, αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal.

Επικαλούμενη μια πηγή προσκείμενη στην εταιρεία, η εφημερίδα αναφέρει ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της The Weinstein Company είχαν συνομιλίες με επίδοξους αγοραστές μετά την απόλυση του κατηγορούμενου για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών, την περασμένη Κυριακή.

Δύο είναι τα σενάρια που αναφέρθηκαν: η πώληση της εταιρείας που θα συνεχίσει να λειτουργεί με έναν ή περισσότερους ιδιοκτήτες ή το κλείσιμο και η πώληση των δικαιωμάτων των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Η WSJ διευκρινίζει ότι μια επιπλέον επιλογή που βρέθηκε στο τραπέζι αλλά τελικά απορρίφθηκε ήταν η εταιρεία να μετονομαστεί και να τεθούν επικεφαλής ο αδελφός του Γουαινστάιν, Μπομπ, και ο πρόεδρος της εταιρείας Ντέιβιντ Γκλέισερ.

Η ίδια η εταιρεία διέψευσε το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση