GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ "ΦΑΟΥΛ" για την Κεντροαριστερά! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ προκαλεί ο Χατζηνικολάου...

Χατζηνικολάου για Κεντροαριστερά: Κάποιοι δε θα βρουν ούτε τη ψήφο τους στην κάλπη- Θα κερδίσει η Γεννηματά.    Giannis Melas νευριασμ...

Χατζηνικολάου για Κεντροαριστερά: Κάποιοι δε θα βρουν ούτε τη ψήφο τους στην κάλπη- Θα κερδίσει η Γεννηματά. 

 Giannis Melas νευριασμένος. 
 Συνέλθετε κύριε Χατζηνικολάου και εμείς που υποστηρίζουμε την Φώφη Γεννηματά είμαστε ποιο ταπεινοί!
Πράγματι η Φώφη Γεννηματά θα σαρώσει γιατί κατάφερε να ενώσει όλη την παράταξη!
Εμείς οι υποστηρικτές της τιμούμε όλους τους υποψήφιους μας γιατί σε δύο μήνες θα είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για την νέα μεγάλη αλλαγή!!

Michail Stratigakis
Βόννη, Nordrhein-Westfalen, Γερμανία ·
Διάβασα μεγάλη λάσπη στους υποψήφιους του κεντροαριστερού χώρου από τον Χατζη Λαλάκη φυσικά θα έχει προσωπικούς λόγους να φοβάται την δύναμη αυτού του χώρου αφού θα έχει αποδυναμώσει τον χώρο του γελαστούς. Λοιπον ό,τι και να κανει ο λαός είναι σοφότερος και γνωρίζει τι θα κανει δεν θα συμπράξει με τους απατεώνες της πολιτικής μια φορά τον κορόιδεψαν ο σανός τελείωσε ας το καταλάβουν ούτε τρώμε πλαστές τηλεκατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις από Μαξίμου !!

Panagiotis Kostoulas
Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου (ξέρετε, ο "έγκριτος" της καρδιάς μας που μας έλεγε το 15 ότι "πρώτη φορά γίνεται αληθινή διαπραγμάτευση'' κι ότι "έρχονται 5 δις από τον Πούτιν" ) προεξόφλησε σήμερα την εκλογή της κ. Φώφης Γεννηματά στην κεντροαριστερά, ενώ δήλωσε απειλητικά ότι σε επόμενη εκπομπή του θα αναφερθεί σε κάποιους υποψηφίους που είναι άνθρωποι του Κώστα Σημίτη και του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Νικολάκη μου οκ. Η προτίμηση και η δική σου αλλά και του ευρύτερου συστήματος που εκπροσωπείς είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού και καθένας καταλαβαίνει γιατί.
Προσέξτε απλώς με το υπερβολικό πουσάρισμα μην την (ξανα)πάθετε όπως τότε με τον Μεϊμαράκη στις εκλογές της ΝΔ που ακόμα το φυσάτε και δεν κρυώνει.
Μην καρφώνεστε και τοοοοοοσο πολύ βρε παιδί μου.

Kyriakos Melas
Πίσω απο την προβοκατόρικη τάχα στήριξη του πρώην Κένταυρου Αβερωφικού Καραμανλοσυριζανελίτη μεγαλοδημοσιογράφου Χατζηνικολή σε υποψήφιο της ΔΗ ΣΥ, τι άλλο κρύβεται από το ακριβώς αντίθετο!! Το μίσος της Καραμανλικής φατρίας σε όσους αντιδρούν στις μεθοδεύσεις εξαγνισμού του Ραφηνάτου για τα εγκλήματά του!

3 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ και ΕΡΜΑΦΡΟΔΥΤΑ!!!

    ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ .... ΕΓΧΥΡΙΣΜΕΝΟΙ κ. ΕΓΧΥΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!

    Η "ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ" ΈΓΙΝΕ... ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα ψηφίσω τον οικολογικό εγκληματία Καμίνη! Θέλω να βρωμίσει με σκουπίδια όλο το ΠΑΣΟΚ! Χα χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατασχετηριο στο λαου-λαου Χατζηνικολαου για οφειλεs προs το Δημοσιο υψουs 5.167.000!
    << Λοβερδο,Λοβερδο πιασε το μπαλακι! >>Ξεφτιλισαν τον πρωην υπουργο στην παραλια και αυτοs ζητουσε εξηγησειs!!!
    Απιστευτεs σκηνεs...
    fonaklas.blogspot.gr/2017/08/blog-post_477.html
    τσου τσου τσου η κ.τσιμπουκοχειλου ο τσουτζουνηs τσου τσου τσου και η συνταξιουχα τσου τσου τσου ο πηδηχτουληs με τα εξωγαμα το ΓΚΑΠατο και τα 200.000.000 εκ ευρω=70 δισεκατομμυρια=70.000 χιλιαδεs εκ δραχμεs τζουτζουνατα τσουτσουνατα ποτε θα πληρωσετε τα κλεμμενα χρηματα του Ελληνικου Λαου;πουληστε τουs δονητεs σαs κτλπ κτλπ
    Υ.Γ δεν πιστευω να κανετε αλλαγη φυλλου...Κουιζ:Δειμωκρατοικει σκαταταξη ο κυρ φωτηs και η κ.τζουτζουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση