GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιχείρηση διάσωσης του Λεμπιδάκη

Νέα στοιχεία για την επιχείρηση διάσωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που επί έξι μήνες κρατείτο όμηρος από τους απαγωγείς του, έδωσε ο διευθυν...


Νέα στοιχεία για την επιχείρηση διάσωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που επί έξι μήνες κρατείτο όμηρος από τους απαγωγείς του, έδωσε ο διευθυντής του cretalive.gr Κώστας Μπογδανίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Έχουν γίνει 8 συλλήψεις και θα ακολουθήσουν και άλλες γιατί αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση σύλληψης ατόμων που παρακολουθούνταν όλο αυτό το διάστημα και έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με την υπόθεση. Θα δούμε πολλά ονόματα, μεταξύ αυτών και γυναίκες. Είχαν διαμορφώσει ένα χώρο πάνω από το λογιστήριο της μάντρας αυτής και εκεί τον κρατούσαν δεμένο... Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει συλληφθεί. Ακούγεται εντόνως και ένα όνομα κάποιου που παλιότερα είχε αναμειχθεί σε άλλη απαγωγή" είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μπογδανίδης και πρόσθεσε:

"Δεν ήταν από την αρχή αυτό το κρησφύγετο που κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, αυτό λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες. Μαθαίνω, ότι το κουβάρι ξετυλίχθηκε από ένα αυτοκίνητο που είχαν δει στην Εθνική οδό που το ταυτοποίησαν μετά."

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή ΦΩΤΟ: rethmenosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση