GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη - ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σητείας μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Κουτσο...


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σητείας μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Κουτσουρά. Νεκρός είναι γνωστός 62χρονος καρδιολόγος, ο οποίος εκτιμάται πως δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς, στο κεφάλι και την πλάτη από κυνηγετική καραμπίνα.
Ο άτυχος γιατρός ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γιαλό, όπου επίσης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες του έστησαν ενέδρα, καθώς σε κοντινή απόσταση από τη σορό, βρέθηκε το αυτοκίνητό του το οποίο ήταν γαζωμένο από τις σφαίρες. Το θύμα έχει πυροβοληθεί στην πλάτη και το κεφάλι.
Τη σορό του καρδιολόγου βρήκε το πλήρωμα του απορριμματοφόρου του Δήμου Σητείας, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων.
Συγκλονισμένος δήλωσε ο δήμαρχος Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά το θύμα. Μιλώντας στο cretapost έκανε λόγο για “πρωτοφανές περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στη φιλήσυχη πόλη“.
Ο 62χρονος γιατρός ήταν παντρεμένος με μία 40χρονη Βουλγαρικής καταγωγής και ήταν πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.

Οι μαρτυρίες
Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στην περιοχή του Κουτσουρά ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν και τις αρχές που λίγα λεπτά αργότερα κατέφθαναν στο σημείο.
Στο μεταξύ ένας ηλικιωμένος άνδρας υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης. Πρόκειται για έναν 73χρονο κυνηγό, ο οποίος φέρεται να είδε έναν άνδρα να πυροβολεί εναντίον του αυτοκινήτου του γιατρού. Στη συνέχεια είδε τον 62χρονο να εγκαταλείπει το όχημα καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ακούστηκαν κι άλλοι πυροβολισμοί με τον γιατρό να σωριάζεται αιμόφυρτος. Ο ηλικιωμένος άνδρας στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια, εντόπισε το απορριμματοφόρο του δήμου και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της καθαριότητας για το περιστατικό.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο άγνωστος άνδρας με την καραμπίνα επιβιβάστηκε σε λευκό ΙΧ και έσπευσε να εξαφανιστεί.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός ατόμου που αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και ανακρίνεται.
Η προσαγωγή έγινε μετά την μαρτυρία του 73χρονου κυνηγού με τους αστυνομικούς να σταματούν ένα λευκό ΙΧ στο οποίο επέβαινε το εν λόγω άτομο. Πρόκειται για έναν άνδρα, βουλγάρικης καταγωγής, που φαίνεται να γνώριζε την οικογένεια του γιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση