GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκινητική κίνηση των γονιών της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη

Σε μια συγκινητική κίνηση προέβησαν, οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη, η οποία έχασε πριν από λίγες ημέρες τη μάχη με τον ...


Σε μια συγκινητική κίνηση προέβησαν, οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη, η οποία έχασε πριν από λίγες ημέρες τη μάχη με τον θάνατο, καθώς είχε διαγνωσθεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος υποστήριξης οικογενειών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες "Φάρος Ζωής", ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στον σύλλογο τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κόρης τους για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχει αναλάβει ο ΦΑΡΟΣ.
"Το ποσό που κατατέθηκε (185.000€) θα μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχουμε αναλάβει. Αυτή σας η πράξη δίνει μεγάλη ανάσα στις οικογένειες που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά και δεν έχουν σύμμαχο το χρόνο .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους γονείς αυτούς, που μας ζήτησαν να σας μεταφέρουμε, στις δύσκολες αυτές ώρες .... δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια παρηγοριάς, η σκέψη μας, το ξέρετε, είναι μαζί σας", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση