GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα που νόθευε ηρωίνη και τη διακινούσε στην εγχώρια αγορά - ΦΩΤΟ

Εξαρθρώθηκε, από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην νόθευση και επανατυποποίηση π...


Εξαρθρώθηκε, από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην νόθευση και επανατυποποίηση ποσοτήτων ηρωίνης στη Δυτική Αττική, προς περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια αγορά.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία με συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στο Ζεφύρι, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ρομά, ηλικίας 21 και 25 ετών, μέλη της οργάνωσης. Επιπλέον, συγκατηγορούμενοί τους είναι δύο ακόμη Ρομά, ηλικίας 26 και 28 ετών.

Στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποιήσεις ατόμων και δημιουργίας “προφίλ” των εμπλεκομένων, πιστοποιήθηκε η παράνομη δράση του κυκλώματος στην νόθευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και εντοπίστηκαν οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών.

Από την έρευνα σε οικίες και χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 9 κιλών και 890 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία βάρους δύο κιλών, μία ζυγαριά, διάφορα εξαρτήματα νόθευσης (μίξερ, πλάκα, καλούπι κλπ), δύο κινητά τηλέφωνα και 75 κυνηγετικά φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση