GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο πεθερός του Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία από τους απαγωγείς - ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος είναι από το πρωί της Δευτέρας ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο επιχειρηματίας από την Κρήτη που για έξι μήνες κρατούνταν όμηρος στα χέ...


Ελεύθερος είναι από το πρωί της Δευτέρας ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο επιχειρηματίας από την Κρήτη που για έξι μήνες κρατούνταν όμηρος στα χέρια απαγωγέων.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας σε μία μάντρα αυτοκινήτων, με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από την πολύμηνη κράτηση του.

Ο πεθερός του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε ότι η σύζυγος, τα παιδιά και ολόκληρη η οικογένεια του επιχειρηματία, όλο αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα δεν κυκλοφορούσαν και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αφού ήταν καταβεβλημένοι. «Όλοι ήμασταν σε αγωνία για 187 ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύαμε στην αστυνομία, ότι ήταν ικανή, ότι θα τα καταφέρει σωστά και θα το φέρει εις πέρας. Αυτό το πράγμα το έκανε», τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση