GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης Μουζάλα - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο κ. Μουζάλας απολαύει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα παραίτησής του" τόνισε ο ...


"Ο κ. Μουζάλας απολαύει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα παραίτησής του" τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

"Αυτό το οποίο οφείλω να υπογραμμίσω με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια είναι ότι ο κ. Μουζάλας ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν εφαρμόζει τη δική του πολιτική αλλά αντιθέτως, στο πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών που συναποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο, υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική, πάντοτε σε συνεννόηση και πάντοτε σε πολύ καλή συνεργασία με τον Έλληνα πρωθυπουργό", είπε.

"Η θέση του κ. Μουζάλα καλύπτεται από τον κ. Μουζάλα. Εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες και ευδοκιμήσει η υποψηφιότητά του για το Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε προφανώς δεν θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης. Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι δύο θέσεις είναι ασυμβίβαστες. Ωστόσο, μέχρι να δούμε την εξέλιξη της πορείας της υποψηφιότητας αυτής ο κ. Μουζάλας είναι επικεφαλής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής" διευκρίνισε ο κ. Τζανακόπουλος, απαντώντας σε άλλη ερώτηση.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση