GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! Ανεξαρτησία της Καταλονίας κήρυξε το Κοινοβούλιό της...

Υπέρ της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Καταλονίας απ' την Ισπανία ψήφισαν σήμερα 70 βουλευτές του τοπικού κοινοβουλίου, σε μια ιστορικ...

Υπέρ της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Καταλονίας απ' την Ισπανία ψήφισαν σήμερα 70 βουλευτές του τοπικού κοινοβουλίου, σε μια ιστορική ψηφοφορία για την περιφέρεια, την ώρα που η Γερουσία της Ισπανίας καλείται να αποφασίσει αν θα ανάψει το «πράσινο φως» για την ενεργοποίηση του άρθρου 155. Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κάλεσε να υπάρξει ηρεμία είπε πως η κυριαρχία του νόμου θα αποκατασταθεί στην Καταλονία.
Την πρόταση για απόσχιση που κατατέθηκε αφότου ο αυτονομιστής ηγέτης Κάρλες Πουντζντεμόν απέκλεισε χθες το σενάριο των πρόωρων εκλογών, στήριξαν με τη ψήφο τους βουλευτές των κομμάτων Junts pel Si, CUP και Catalunya Si Que Es Pot που συνδέεται με το κόμμα Podemos.
Απ' την αίθουσα αποχώρησαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, βουλευτές του Σοσιαλιστικού, του Λαϊκού Κόμματος και του κόμματος των Πολιτών (Ciudadanos) προτού ξεκινήσει η ψηφοφορία.
Το αποτέλεσμα υποδέχθηκαν με χειροκρότημα και αγκαλιές οι παρόντες βουλευτές, ενώ έξω απ' την καταλανική βουλή πλήθος κόσμου περίμενε με αγωνία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με πολλούς να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς.
Η σημερινή ψηφοφορία ακολούθησε ακόμη μια εβδομάδα έντασης ανάμεσα στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη.
Το ψήφισμα ζητά από την καταλανική κυβέρνηση να διαπραγματευθεί την αναγνώρισή της στο εξωτερικό.

1 σχόλιο

  1. 1ον. Σωστά έκανε το Κοινοβουλίου της Καταλονίας! Διότι μεταξύ των άλλων βασίστηκε σε ιστορικά δεδομένα σύν το Εθνικό και την γλώσσα της!

    2ον. Εντύπωση Επιβεβαίωσης προκαλεί και Είναι η αποχώρηση του "Σοσιαλιστικού" κόματος το κόμα της Λαϊκής Δεξιάς και το κόμμα τον "Πολιτών"!!! Και Έτσι βλέπουμε δια μέσου Καταλονικού Κοινοβουλίου ότι πόσο Συνδεδεμένα ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΚΟ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ" Κόμματα με Τους Καθεστωτικούς του Καπιταλισμού! Το κόμμα των "Πολιτών" είναι οι μοντέρνες παραφυάδες της Πολιτικοοικονομικής Καπιταλιστικής Σαπίλας! Στην Χώρα μας μεταφράζεται σε ... Ποτάμια σε ... Λεβέντες σε ... και από την Πρασινάδα μας να φάει και η (Αγελ-)Ελλάδα μας!!! ... και άλλες καμουφλαρισμένες Πολιτικές ΜΚΟ!!!

    3ον. Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ 99.99% ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ!!! Το υπόλοιπο 0.01% ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ με Την Εθνική Ελληνική Ιστορική Συνείδηση ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ... Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Αυτοί οι Λακεδοραγιάδες ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!! Το είδαμε πολλές φορές π.χ. το 22 τον μονομερεί Εμφύλιο που είχε ως αποκορύφωμα την Αμερικάνικη Φασιστική Χούντα Του 67 το αποτέλεσμα της Αγγλοαμερικανικής Αποικιοκρατίας το 74 στην Κύπρο .... μα ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Διότι η Χρυσή Αυγή και το Αποικιοκρατούμενο Καθεστώς στην Χώρα ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!! Ασχέτως εάν ... "βρίζονται" ... βλέπε "διαμάχη" SA με SS!!!

    4ον. Η ΕΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση