GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Κλείδωσε” η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Τι ανακοίνωσε ο Κοτζιάς

Στα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε ο υ...


Στα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί την Ελλάδα, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την οποία του μετέφερε ο Νίκος Κοτζιάς.
O Νίκος Κοτζιάς,είπε ότι δύο είναι τα πιο σημαντικά σημεία. Πρώτον η 5η συνάντηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας τον Φεβρουάριο του 2018 και δεύτερον η επίσημη πρόσκληση την οποία θα απηύθυνε αργότερα στον Τούρκο πρόεδρο κατά τη συνάντησή τους. «Ο Ερντογάν είναι καλοδεχούμενος. Ο κ. Παυλόπουλος τον περιμένει με μεγάλη χαρά», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση