GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από τη μαφιόζικη επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα - Όλο το χρονικό

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω απ...


Υπέκυψε στα τραύματά του ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από μπαρ στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έφτασαν πεζοί λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα στο μπαρ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας.
Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του 37χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη θωρακική χώρα με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.
Στο στόχαστρο των δραστών μπήκε ακόμη ένα άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν ακόμη δύο πελάτες του μπαρ. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, αλλά οι δύο δράστες με απόλυτη ψυχραιμία αποχώρησαν από το σημείο πεζοί και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να τους αναζητά.
Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4 κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση