GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από… προχτές τόσο από τον κ. Αυγενάκη όσο και από τη ΝΔ

"Ο κ. Αυγενάκης, το κόμμα του και ο αρχηγός του κ. Μητσοτάκης αρνούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποί...


"Ο κ. Αυγενάκης, το κόμμα του και ο αρχηγός του κ. Μητσοτάκης αρνούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αυγενάκης φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε απαγωγείς, λαθρέμπορους και άλλους ποινικούς" τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για τον γραμματέα της Πολιτική Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

"Για την περίπτωση του κ. Αυγενάκη η σιωπή δεν είναι χρυσός. Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από … προχτές τόσο από τον κ. Αυγενάκη, όσο και από τη ΝΔ. Η συνεχιζόμενη σιωπή «για την ανοχή στην ανομία» εκθέτει ανεπανόρθωτα προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη" προσθέτει.

"Ο κ. Αυγενάκης είναι γραμματέας της ΝΔ. και μέλος της κοινοβουλευτικής της ομάδας. Ο κ. Αυγενάκης είναι στενός συνεργάτης και προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Αυγενάκης είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Αυγενάκης φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα σε εγκληματικό κύκλωμα του κοινού ποινικού δικαίου" επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση