GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντονής σε Άδωνι: Η σταλινική παρέκκλιση είναι και δεξιά παρέκκλιση - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα κάνω θεολογική συζήτηση με τον κ. Γεωργιάδη με τα θέματα που έθεσε περί Ιεράς Συνόδου, αθεϊάς και τα λοιπά, απλώς να του εξηγήσω...


«Δεν θα κάνω θεολογική συζήτηση με τον κ. Γεωργιάδη με τα θέματα που έθεσε περί Ιεράς Συνόδου, αθεϊάς και τα λοιπά, απλώς να του εξηγήσω κάποια πράγματα», επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, έκανε λόγο για όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα των διεμφυλικών.

«Όπως σας είπε και ο κ. Μηταφίδης εμείς είμαστε με την Οκτωβριανή Επανάσταση, δεν είμαστε με τον Στάλιν, αυτό το κατάλαβαν μέχρι και οι Εσθονοί βουλευτές και μας έστειλαν συγχαρητήρια επιστολή», είπε ακόμη ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Εσείς εδώ στο ελληνικό κοινοβούλιο το έχετε καταλάβει;», συμπλήρωσε ο κ. Κοντονής και σημείωσε: «Και σε τελευταία ανάλυση από τους Εσθονούς δεν περίμενα να ξέρουν τόσα πολλά που εσείς δεν ξέρετε. Δεν ξέρετε ότι από το 1968 σε αυτή τη χώρα υπήρχε ένα κόμμα, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εσωτερικού που έδινε έναν αγώνα για Σοσιαλισμό με ελευθερία, δημοκρατία και ανθρώπινο πρόσωπο και ήταν αυτό το κόμμα, το οποίο υπερασπιζόταν τις κινητοποιήσεις σε όλη την Ευρώπη για ανθρώπινα δικαιώματα. Επομένως δεν υπερασπιστήκαμε εμείς τίποτε περισσότερο από το ό,τι ο κομμουνισμός και ο σοσιαλισμός είναι μία απελευθερωτική ιδεολογία που δυσφημίστηκε εκείνα τα χρόνια της σταλινικής παρέκκλισης που είναι και δεξιά παρέκκλιση γιατί βάζει πέρα των όσων άλλων τις σχέσεις παραγωγής πάνω από τις κοινωνικές σχέσεις, αλλά αυτά είναι λίγο "ψιλά γράμματα" για σας, εσείς έχετε στερεότυπα».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση